Инвестирај и заработи со P2P.mk

Заработи до 14% во една година!


Регистрирај се!  

Првата македонска p2p платформа во финтек индустријата која нуди можност за инвестирање во потрошувачки кредити.
Едноставен и транспарентен начин за зголемување на вашиот месечен прилив.

7408

Пласирани кредити

20

Достапни Кредити

7388

Откупени Кредити

142Мил.

Пласирана Сума

Започнете да инвестирате со партнер на кој му верувате!

01 —
Едноставно за користење
02 —
Безбедно инвестирање
03 —
Без провизија за исплата
04 —
Месечен Прилив

Зошто да инвестирате?

Обезбедуваме сигурни и стабилни можности за инвестирање во потрошувачки кредити за значително зголемување на вашите приходи.

НОВ ПРОИЗВОД НА P2P.mk

Нов сигурен пат за инвестирање: инвестирање во хипотекарни кредити


Хипотекарни кредити, издадени од финансиските друштва, обезбедени со хипотеки, можност за диверзификација на вашето портфолио.Започни со Инвестирање

Исплата на добивка на секои 30 минути


Обезбедуваме сигурни и стабилни можности за инвестирање во портфолиото на финансиските друштва.

Дел од нашата понуда

05КАР0001210_4
Заработка

14%


0 Износ: 71,000 ден.

0 Заработка: 71,180 ден.Купи Кредит

03БРЗ0013808
Заработка

14%


0 Износ: 30,000 ден.

0 Заработка: 34,008 ден.Купи Кредит

KR_08864
Заработка

12%


0 Износ: 20,000 ден.

0 Заработка: 21,281 ден.Купи Кредит

03МИК0006043
Заработка

14%


0 Износ: 15,300 ден.

0 Заработка: 16,902 ден.Купи Кредит

Клиентите за нас

  • Откако ќе сватите дека програмата носи пари, дава избор во инвестирањето и промовира јасност на инвестиција, ќе го искомбинирате со брз поврат на инвестицијата која е со низок ризик а лесен за распоредување на средствата добивате можност да соработувате со тим кој стои позади вашите посакувани цели и приликите кои тимот на P2P ќе ви ги даде несебично. Верувајте им на овие луѓе, едноставно знаат што прават. Благодарам P2P на дадените прилики да инвестираме и да се чувствуваме сигурно во времето кое го гледаме дека е се обратно од вас.
    Петар Конески
  • Одлична можност, коректна и пред СЕ реална заработка, одлична транспарентност, брзина, следливост и достапност на средствата..
    Горан Питошка
  • Платформата р2р ми овозможува брз и едноставен начин на инвестирање, транспарентност и што е најважно добра заработка.
    Ирена

БЕСПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЈА ЗА ИНВЕСТИЦИИ ВО  P2P.mk

Нашите референти ќе ви помогнат да дознаете повеќе за нашата платформа


+389 76 303 224

Или пополнете ја контакт формата