февруари 14, 2024

I P2P YOU – БОНУС за регистрација на твојата сакана личност

Овој февруари  P2P.mk со одлична понуда за дополнителна заработка за лојалните инвеститори. Препорачај ја твојата сакана личност, реализирај уплата и добијте МКД 2.000 заедно. Една уплата, а две […]
декември 27, 2023

Глобални трендови, предизвици и можности за инвестирање во 2024 година: P2P Перспектива

Како што се приближуваме до 2024 година, глобалниот пејзаж е обоен со комплексна мешавина на трендови, предизвици и можности. Од тековното економско забавување до секогаш присутната […]
октомври 31, 2023

Светски ден на штедењето: Градење богатство надвор од заштедите!

Светскиот ден на штедењето е совршена прилика да го префрлите вашиот фокус од само заштеда на градење на значително богатство. Во суштина не се работи само […]
октомври 24, 2023

Октомври – Месец на бонуси за лојални инвеститори

Пријателите кои инвестираат заедно, профитираат заедно. Овој Октомври P2P.mk со одлична понуда за дополнителна заработувачка за лојалните инвеститори. Препорачај 3 пријатели, реализирај 3 уплати и добиј […]
август 29, 2023

Чекориме заедно кон целта: Инвеститорите секогаш на прво место во P2P.mk

Поединците кои успешно акумулирале заштеди постојано го бараат идеалнoто решение за максимизирање на нивните финансиски средства. Во оваа потрага, најпривлечната опција се FinTech решенијата, кои обезбедуваат […]
март 22, 2023

P2P Max – иновативно решение против инфлација

P2P.mk, првата македонска ФинТек платформа, која во неполна година од своето постоење одлично се позиционира во светот на инвестициите, воведува новитет на македонскиот инвестиционен пазар го […]
јануари 12, 2023

P2P платформите – Иднината на инвестирањето

Во време кога економијата која се бори со висока инфлација и зголемување на каматните стапки, многу инвеститори се принудени да ги променат своите инвестициски стратегии. Создавањето […]
јануари 12, 2023

Автоматизирајте ги вашите инвестиции со “Auto Invest”

“Auto Invest” е алатка која овозможува автоматизација на инвестициите. Оваа опција овозможува инвеститорот да ги постави критериумите за инвестирање и секогаш кога ќе има достапен кредит […]
јануари 12, 2023

Сигурно и профитабилно инвестирање со “Buyback guarantee”

Забрзаната еволуција на p2p платформите во голема мера се должи на сигурноста и безбедноста на ваквиот тип на инвестиции. Со развивањето на ваквите платформи, се појави […]